O NAMA

EROTIC SHOP Vaši Snovi u svojoj ponudi ima veliki broj medicinskih pomagala za rešavanje problema sa potencijom kod muškaraca, takođe u svojoj ponudi ima i veliki broj medicinskih pomagala za žene, koji se koriste kod problema sa nedostatkom libida i seksualne želje.

EROTIC SHOP Vaši Snovi se nalazi u prijatnom ambijentu excluzivnog tržnog centra na Banjici, koji se nalazi u ulici Paunova 24. U svojoj ponudi EROTIC SHOP Vaši Snovi ima veliki izbor ženskog i muškog donjeg veša zanimljivog i sexy izgleda, koji se ne može naći u običnim prodavnicama u gradu.

Naše ljubazno i uvek dobro raspoloženo i nasmejano osoblje će se potruditi da Vam kupovinu učini što prijatnijom i omogući Vam da se osećate kao kod kuće. Naš objekat je klimatizovan i ispunjen zvucima popularne strane muzike, kako bi Vas ugođaj bio maksimalan i sva Vaša čula zadovoljena. Pored bogatog asortimana medicinskih pomagala koje nudimo, postoji još čitav drugi spektar proizvoda koje vam možemo ponuditi, a samo neki od njih su silikonski vibratori, žele vibratori, plastični vibratori, realskin vibratori, veštačke vagine, masažeri, vodootporni masažeri, strp-on gaćice sa penisom, nastavci za penis, vakum pumpe, veliki broj sprejeva, gelova i krema za stimulaciju, veliki broj lubrikanata, raznorazne vrste i tipovi kondoma, i drugi najrazličitiji proizvodi. Takođe u EROTIC SHOP-u Vaši Snovi, možete naći veliki broj najrazličitijih zanimljivih i sexy poklončića za rođendane Vaših prijatelja i Vaših bližnjih, ali i poklone za druge najrazličitije prilike.

Posetite nas u našem prodajnom objektu u T.C. Banjica, Paunova 24, lokal 054, nisko prizemlje.

DISKRECIJA ZAGARANTOVANA. POSETITE NAS, OČEKUJEMO VAS...

EROTIC SHOP Vaši Snovi IMATE PROBLEMA SA SUPROTNIM POLOM, NE MOŽETE DA PRIVUČETE OSOBU KOJA VAM SE DOPADA, ŽELITE DA OSVOJITE LJUBAV SVOG ŽIVOTA, UČVRSTITE POSTOJEĆU VEZU, MI IMAMO REŠENJE ZA VAS!!! POGLEDAJTE NAŠU KOLEKCIJU PARFEMA SA FEROMONIMA I UVERITE SE U NJIHOVU EFIKASNOST, VEĆ DANAS. VERUJTE, VREDI POKUŠATI, JER LJUBAV JE HEMIJA... EKSKLUZIVNI DONJI VEŠ LEG AVENUE, ČIJI SU PROMOTERI SVETSKE POZNATE LIČNOSTI, POPUT BRITNEY SPEARS, ALISE MILANO, DYONA LEGENDA I DRUGIH. BUDITE I VI DEO EKSKLUZIVE.

KOMPLETNU NAŠU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM SAJTU ILI U NAŠOJ PRODAVNICI. NUDIMO VAM VELIKI BROJ ROĐENDANSKIH POKLONA, VEOMA ZANIMLJIVOG IZGLEDA I PO PRISTUPAČNIM CENAMA, POSETITE NAS I UVERITE SE, A MI ĆEMO VAM POMOĆI U IZBORU ZA VAŠE PRIJATELJE I NAJMILIJE. PROBAJTE I UVERITE SE SAMI… - Veš Leg avenue - Lubrikanti - Kreme - Ulja za masažu - Povećanje penisa - Afrodizijaci - Sprejevi - Prstenovi - Gaćice sa penisom - Pumpe - Realistik Vibratori - Vibratori - Dildo - Gumice, Kuglice, Navlake - Lutke - Vagine, Mastrubatori - Lisice, maske, štipaljke - Igračke - Preparati za potenciju - Latex odeća - Veš Hustler - Kondomi - Parfemi sa feromonima - Veš soft Line.

KONTAKT Adresa: T.C. Banjica Paunova 24, nisko prizemlje, lok 054 Radno vreme: radnim danima od 9-20h subotom od 9-15h Telefon: +381 11 367 07 56 Mobilni: +381 69 367 07 56 E-mail: info@vasi-snovi.com

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.