ANALNA SIVA KUPA

Šifra proizvoda:

21454

ANALNA SIVA KUPA SA DRSKOM

Cena:

790 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Analna kupa u sivoj boji za lagano opuštanje anusa i pripremu za penetraciju penisom. Analna kupa je napravljena od odličnog silikonskog materijala i širi se lagano od vrha ka sredini. Analna kupa ima ukupnu dužinu od 12.7cm i prečnik od 3.5cm, dovoljno za osećaj ispunjenosti koji prija. Poruči analnu kupu  za trenutke u kojima ćeš zasigurno uživati.

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                       TOY CLEANER

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.